Vloerbedekking & Vloerkleed

carpetVloerbedekking of een vloerkleed is vaak niet lastig te stofzuigen. In de meeste gevallen is dat een klusje waar je snel mee klaar bent. Toch kan het nog veel schoner! Na het gewone stofzuigen kun je met een stoomstofzuiger nog veel meer vuil het het vloerkleed halen! Het stoom weekt het vuil los en de spoelfunctie zorgt dat dit kan worden afgevoerd via het speciaal vloerkleed-accessoire.

Als je het kijkvenster op de stoomstofzuiger bekijkt, zul je zien dat er bij iedere beweging weer nieuw vuil wordt afgevoerd!

Onze stoomstofzuigers maken gebruik van een industrieel waterfilter. Afhankelijk van het type verontreiniging kunnen we u een passende unit leveren. De mini-modellen (tot € 800) verhuren we niet, omdat deze voor diverse toepassingen te beperkt zijn. Door het beperkte vermogen moet je daarmee te vaak wachten op het opwarmen van de ketel. Tevens wordt de stoom niet warm genoeg waardoor de reinigingskracht onvoldoende is.
Het instapmodel voor de verhuur is een stoomstofzuiger van € 2.500 die gebruikt kan worden op een normaal 16A stopcontact. Deze unit kan continue bijgevuld worden met speciale vultankjes. Voor iedere toepassing hebben we accessoires beschikbaar.

Bij sterke verontreiniging van grote oppervlakten waar spoeling met veel water wenselijk is, daar hebben we ook een grote unit beschikbaar. Ipv een capaciteit van 1,5 liter spoelwater kan deze tot 25 liter spoelwater verwerken zonder te legen. Ook het vermogen is ipv 2.200 Watt nu 3.600 Watt. Hierdoor is een hogere stoomdruk mogelijk, maar dit vereist wel een geheel vrije stroomgroep van 16A.