Jonge Dieren – Bank Reinigen

pupJonge dieren zijn geweldig in huis en ze zitten vaak graag naast het baasje op de bank. Met een kleedje is het meubilair voor een groot deel schoon te houden. Bij jonge dieren is een ongelukje echter niet ondenkbaar. Een kleedje kun je eenvoudig wassen, maar een bank wordt lastiger. Met ruim water en het gebruik van een geurtje is de bank snel weer schoon te maken. In eerste instantie is het altijd aan te raden om zo snel mogelijk schoon te maken met de middelen die voorhanden zijn.

In sommige gevallen is het nodig om grondiger te reinigen. Vaak is het een gevoel dat de bank niet helemaal schoon is en dit merk je wanneer je van buiten komt en op de bank gaat zitten. Met een stoomstofzuiger wordt de bank weer net zo fris als eerst. U zult zich verbazen hoeveel verontreiniging er uit de bank komt! Ook de restanten van al het eerder gebruikte en opgehoopte reinigingsmiddel wordt uit de bank gespoeld.

De bank zal bij kamer-temperaturen in enkele minuten weer droog aanvoelen. Dit terwijl er toch al snel 10 liter water door de bank is gespoeld met stoom en spoelvloeistof. Na de behandeling is de bank weer helemaal fris! Het behandelen kost ongeveer een uur en dan is de zitting grondig gespoeld.