Auto Interieur Bekleding Reinigen

      Reacties uitgeschakeld voor Auto Interieur Bekleding Reinigen

autoVeel mensen brengen regelmatig behoorlijk wat tijd door in de auto. De auto is aan de buitenkant eenvoudig schoon te houden. Het interieur is vaak wat lastiger. Vooral in de bekleding van de zittingen, kofferbak en vloer blijft ook na zorgvuldig stofzuigen vaak nog veel vervuiling achter. Hierdoor kunnen ongewenste geurtjes ontstaan die lastig met een stofzuiger te verwijderen zijn.

Een stoomstofzuiger neutraliseert en verwijdert veel meer ongewenste elementen waardoor de auto veel frisser ruikt. Wanneer je een ‘nieuwe’ gebruikte auto koopt kun je met een stoomstofzuiger zorgen voor vele frisse en schone kilometers plezier.

Ongewenste geurtjes van roken in de auto, of huisdieren die in de auto hebben gezeten kunnen met een stoomstofzuiger eenvoudig worden geneutraliseerd.

Veel klanten verbazen zich over het vuil dat een stoomstofzuiger nog uit de auto haalt, zelfs direct nadat de auto zorgvuldig is uitgezogen met een stofzuiger! Zelfs achtergebleven schoonmaakmiddel van eerdere reinigingsbeurten wordt uit de bekleding gehaald!